ECBuitenpost

Oudere berichten

Mienskipenergieplan Buitenpost

In twee avonden is er door een aantal leden van de energiecoöperatie een plan gemaakt voor Buitenpost.
Hieronder het rapport en het verslag van de eerste avond.

17 januari 2020

Doet u mee? Koop zonnepanelen met E.C. Buitenpost

Geen zonnepanelen op eigen dak, wel besparen op uw energierekening? Dat kan met het postcoderoosproject van onze energiecoöperatie. Neem via onze email contact met ons op. Zie ook het verslag van de ledenvergadering en de pagina zonnecollectief.

Welkom op de energie-avond van de gemeente

5 juni 2019

De gemeente Achtkarspelen organiseert op 20 januari een energieavond, samen met de gemeente Tytjerksteradiel. Zij doet verslag van de gespreksavonden over “van het gas af” en laat de uitslag van twee gespreksavonden zien. De energiecoöperatie Buitenpost is aanwezig met een stand.
Komt allen

12 november 2018

We hebben inmiddels al meer dan 120 leden!

Welkom

Na een succesvolle bijeenkomst van het tweede buurkrachtteam hebben we een volgende mijlpaal bereikt. We hebben maar liefst 120 leden. We hebben het jubileum met het honderdste lid gevierd met een toepasselijk cadeautje: een energiemeter.
Maar we gaan door. Wanneer vieren we weer feest?

11 april 2017

Welkom

ecb11

Sinds 28 februari is de oprichting met de ondertekening van de statuten bij de notaris een feit. U kunt zich al aanmelden als lid, meer dan 30 Buitenposters gingen u voor. Aanmelding kan bij een bestuurslid of op de email: ecbuitenpost@gmail.com onder vermelding van naam, adres en emailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *